Начало » Решения

Решения

Районна избирателна комисия Плевен


РЕШЕНИЕ
№ 199-НС
Плевен, 02.10.2014

ОТНОСНО: поправка на техническа грешка в Решение№ 160-НС/01.10.2014 г., Решение№ 168-НС/01.10.2014 г. и Решение№ 173-НС/01.10.2014 г. за регистрация на застъпници на кандидатската листа на ПП „РЕПУБЛИКА БГ” , на кандидатската листа на КП „БСП-лява България” и на кандидатската листа на КП „Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО” в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

 

Поради допълнително установени несъответствия и несъвместимост по отношение на лицата, предложени за регистрация като застъпници на кандидатската листа на ПП „РЕПУБЛИКА БГ", на кандидатската листа на КП „БСП-лява България" и на кандидатската листа на КП „Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО"  в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г., на основание чл. 72, ал.1, т.15  и  чл.118, ал.1 и ал.2,  във връзка с чл.117, ал.3, ал.4 и ал.7 от Изборния кодекс, Районната избирателна комисия - Плевен

 

Р Е Ш И:

 

1. Допуска поправка на техническа грешка в Решение № 160-НС/01.10.2014 г. както следва:


1-1. Добавя т.6 с текст : „Отказва да регистрира като застъпник лицето:

Борислав Герасимов

Самоличността на същото не може да се установи поради непълнота в имената."

1-2. Текстът: „Регистрира като застъпници на кандидатската листа на ПП „РЕПУБЛИКА БГ"  в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители 234/двеста тридесет и четири/ лица. Имената и ЕГН на лицата са последователно  описани в приложение към настоящото решение, което е неразделна част от него."

да се чете: „Регистрира като застъпници на кандидатската листа на ПП „РЕПУБЛИКА БГ"  в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители 233/двеста тридесет и три/ лица. Имената и ЕГН на лицата са последователно  описани в приложение към настоящото решение, което е неразделна част от него."

 

2. Допуска поправка на техническа грешка в Решение № 168-НС/01.10.2014 г. както следва:

2-1. Текстът:  „С писмо, получено по електронната поща и заведено с вх. № 297/30.09.2014 г., „Информационно обслужване" АД уведомява  РИК - Плевен, че при извършената проверка не са установени несъответствия или несъвместимост по отношение на лицата, предложени за регистрация като застъпници."

да се чете: „С писмо, получено по електронната поща и заведено с вх. № 297/30.09.2014 г., „Информационно обслужване" АД уведомява  РИК - Плевен, че при извършената проверка са установени несъответствия или несъвместимост по отношение на лицата, предложени за регистрация като застъпници."

2-2. Текстът: „Регистрира като застъпници на кандидатската листа на КП „БСП-лява България"в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители 34/тридесет и четири/ лица. Имената и ЕГН на лицата са последователно  описани в приложение към настоящото решение, което е неразделна част от него."

да се чете: „Регистрира като застъпници на кандидатската листа на КП „БСП-лява България"в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители 33/тридесет и три/ лица. Имената и ЕГН на лицата са последователно  описани в приложение към настоящото решение, което е неразделна част от него."

2-3. Добавя т. 5 с текст : „Отказва да регистрира като застъпник лицето:

Катя Цветанова Михайлова

Същото вече е регистрирано като застъпник на друга кандидатска листа - не е  изпълнено условието по чл.117, ал. 7 от Изборния кодекс."

 

3. Допуска поправка на техническа грешка в Решение № 173-НС/01.10.2014 г. както следва:

3-1. Текстът:  „С писмо, получено по електронната поща и заведено с вх. № 299/30.09.2014 г., „Информационно обслужване" АД уведомява  РИК - Плевен, че при извършената проверка не са установени несъответствия или несъвместимост по отношение на лицата, предложени за регистрация като застъпници. „

да се чете: „С писмо, получено по електронната поща и заведено с вх. № 299/30.09.2014 г., „Информационно обслужване" АД уведомява  РИК - Плевен, че при извършената проверка са установени несъответствия или несъвместимост по отношение на лицата, предложени за регистрация като застъпници.„

3-2. Текстът:   „Регистрира като застъпници на кандидатската листа на КП „Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО" в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители 53/петдесет и три/ лица. Имената и ЕГН на лицата са последователно  описани в приложение към настоящото решение, което е неразделна част от него."

да се чете: „Регистрира като застъпници на кандидатската листа на КП „Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО" в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители 52/петдесет и две/ лица. Имената и ЕГН на лицата са последователно  описани в приложение към настоящото решение, което е неразделна част от него."

3-3. Добавя т. 5 с текст : „Отказва да регистрира като застъпник лицето:

Юлиян Николов Йолов

Същото вече е регистрирано като застъпник на друга кандидатска листа - не е  изпълнено условието по чл.117, ал. 7 от Изборния кодекс."


4.
Решението може да се обжалва пред Централната избирателна комисия в срок до три дни от обявяването му.            

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Кръстьо Крачунов

СЕКРЕТАР:
Татяна Георгиева

* Публикувано на 02.10.2014 в 19:38 часа

Свързани решения:

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол