Начало » Решения

Решения

Районна избирателна комисия Плевен


РЕШЕНИЕ
№ 246-НС
Плевен, 04.10.2014

ОТНОСНО: регистрация на заместващи застъпници на кандидатската листа на ПП „ГЕРБ” в избирателни секции на територията на Община Червен бряг за изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

 

Постъпило е заявление от ПП „ГЕРБ", заведено с вх. № 444/4.10.2014 г. ,регистрирано  под №1 от Входящия регистър на застъпниците в 17:00 часа и подписано от упълномощеното лице Георги Георгиев, с искане 1 лице да бъде регистрирано като заместващ застъпник на кандидатската листа на партията в избирателните секции на територията на Община Червен бряг за изборите за народни представители.  С писмо, получено по електронната поща и заведено с вх. № 445/4.10.2014 г., „Информационно обслужване" АД уведомява  РИК - Плевен, че при извършената проверка не са установени несъответствия или несъвместимост по отношение на лицето, предложено за регистрация като заместващ застъпник.

Предвид изложеното и на основание чл. 72, ал.1, т.15, чл.118, ал.4 , във връзка с  чл.117, ал.3, ал.4 и ал.7 от Изборния кодекс, Районната избирателна комисия - Плевен

 

Р Е Ш И:

 

1. Регистрира като заместващ застъпник на кандидатската листа на ПП „ГЕРБ" в избирателни секции на територията на Община Червен бряг за изборите за народни представители 1/едно/ лице. Името и ЕГН на лицето е последователно  описано в приложение към настоящото решение, което е неразделна част от него.

2. Да се издаде удостоверение за застъпник на  лицето по т. 1.

3. Лицето по т. 1 да се впише в публичния регистър на застъпниците по чл. 122, ал. 1 от Изборния кодекс.

4. Издаденото удостоверение на заместения застъпник се обезсилва.

5. Решението може да се обжалва пред Централната избирателна комисия в срок до три дни от обявяването му.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Кръстьо Крачунов

СЕКРЕТАР:
Татяна Георгиева

* Публикувано на 04.10.2014 в 20:12 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол