Начало » Решения

Решения

Районна избирателна комисия Плевен


РЕШЕНИЕ
№ 243-НС
Плевен, 04.10.2014

ОТНОСНО: заличаване на регистрацията на застъпници на кандидатската листа на ПП „АТАКА”, кандидатската листа на ПП ”ГЕРБ” и на кандидатската листа на КП ”ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ-НФСБ и ВМРО” в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

С писмо, получено по електронната поща и заведено с вх. № 441/4.10.2014 г., „Информационно обслужване" АД уведомява  РИК - Плевен, че при извършена допълнителна проверка е установена несъвместимост по отношение на лицата, регистрирани като застъпници на  кандидатската листа на ПП „АТАКА", кандидатската листа на ПП "ГЕРБ" и на кандидатската листа на КП "ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ-НФСБ и ВМРО" в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

 

Предвид изложеното и на основание чл. 72, ал.1, т.15 от Изборния кодекс и протоколно решение на ЦИК от 3.10.2014 г., Районната избирателна комисия - Плевен

 

Р Е Ш И:

 

1. Заличава регистрацията като застъпници на кандидатската листа на ПП„АТАКА" в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители и обезсилва издадените удостоверения на лицата:

Драгомир Петков Якимов
Цветослав Василев Христов

Същите вече са регистрирани като кандидати за народни представители.

2. Заличава регистрацията като застъпници на кандидатската листа на ПП „ГЕРБ" в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители и обезсилва издадените удостоверения на лицата:

Тодор Антонов Живков
Георги Христов Георгиев

Същите вече са регистрирани като кандидати за народни представители.

 

3. Заличава регистрацията като застъпник на кандидатската листа на КП "ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ-НФСБ и ВМРО" в избирателни секции на територията на Област Плевен за изборите за народни представители и обезсилва издаденото удостоверение на лицето:

Йордан Николов Танев

Същото вече е регистрирано като  кандидат за народен представител.

4. Решението може да се обжалва пред Централната избирателна комисия в срок до три дни от обявяването му.           

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Кръстьо Крачунов

СЕКРЕТАР:
Татяна Георгиева

* Публикувано на 04.10.2014 в 20:08 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол